Praktijk

Mijn praktijk voor klassieke homeopathie is op donderdag gevestigd in het gezondheidscentrum Schubertplein te Doorwerth. Op andere doordeweekse dagen kom ik graag bij jou thuis. Mits in de regio Doorwerth/Arnhem reken ik daar geen toeslag voor.

Ik ben altijd bereikbaar via het contactformulier en op onderstaand telefoonnummer, ook ‘s avonds (tot 20.00 uur) en op zaterdag.¬†Indien ik met iemand in gesprek ben, kan ik uiteraard geen telefoon op nemen. Laat in dat geval een berichtje en je telefoonnummer achter, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Spreekuur praktijk

Spreekuur is op afspraak en afhankelijk van de gewenste locatie. Afspraken kunnen tijdens kantooruren worden gepland, maar ook op zaterdag of ‘s avonds. Het is soms gewoon prettiger om buiten werktijden terecht te kunnen.¬†Voor het maken van een afspraak kun je het beste bellen tussen 18:00 uur en 18:30 uur op maandag t/m donderdag of tijdens het telefonisch spreekuur.

Het telefonisch spreekuur is van 8:45 uur tot 9:00 uur op maandag t/m vrijdag.

Huisbezoek regio Arnhem

Indien wenselijk kom ik graag bij je aan huis. Mits binnen de regio Doorwerth/Arnhem, reken ik daar niets voor. Woon je verder dan 10 km van Doorwerth, reken ik 19 cent per km (wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar).

Werkwijze

Lees meer over mijn werkwijze...

Werkwijze
Tarieven

Bekijk mijn tarieven...

Tarieven