Praktijk

Mijn praktijk voor klassieke homeopathie is op donderdag gevestigd in het gezondheidscentrum Schubertplein te Doorwerth. Wegens nieuwe extra werkzaamheden binnen de gezondheidszorg, ben ik op andere werkdagen slechts bij hoge uitzondering beschikbaar.

Ik ben altijd bereikbaar via het contactformulier en op onderstaand telefoonnummer, ook ‘s avonds (tot 20.00 uur) en op zaterdag (tot 16.00 uur). Indien ik met iemand in gesprek ben, kan ik uiteraard geen telefoon op nemen. Laat in dat geval een berichtje en je telefoonnummer achter, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Spreekuur praktijk

Spreekuur is op afspraak. Afspraken kunnen tijdens kantooruren worden gepland. Voor het maken van een afspraak kun je het beste bellen tussen 18:00 uur en 18:30 uur op maandag t/m donderdag of tijdens het telefonisch spreekuur.

Het telefonisch spreekuur is van 8:45 uur tot 9:00 uur op maandag t/m vrijdag.

Huisbezoek regio Arnhem

Indien wenselijk kom ik graag bij je aan huis. Mits binnen de regio Doorwerth/Arnhem, reken ik daar niets voor. Woon je verder dan 10 km van Doorwerth, reken ik 19 cent per km (wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar).

Werkwijze

Lees meer over mijn werkwijze...

Werkwijze
Tarieven

Bekijk mijn tarieven...

Tarieven